Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Η Γερμανική εταιρεία KERN & SOHN GmbH ιδρύθηκε το 1844 και είναι η παλαιότερη παραγωγός εταιρία ζυγών ακριβείας στην Ευρώπη. Προσφέρει μια ευρεία και ανταγωνιστική γκάμα από ζυγούς με δυνατότητα μέτρησης από πολύ μικρές ποσότητες μέχρι βαριά βιομηχανικά φορτία. Στα προϊόντα της υπάρχει μεγάλο εύρος ζυγών από αναλυτικούς, εργαστηριακούς, καθορισμού πυκνότητας, μέτρησης καρατίων, φορητών, βιομηχανικούς, ανοξείδωτου χάλυβα, τροφίμων, υπολογισμού τιμών, βάρους παλετών, επιδαπέδιους, κρεμάμενους ακόμα και αναλυτές υγρασίας. Επιπλέον, διαθέτει μεγάλη γκάμα αξιόπιστων ζυγαριών για νεογνά και μωρά, ατομικές ζυγαριές, ζυγαριές σωματικού λίπους, χειροκίνητες ζυγαριές, ζυγούς πλατφόρμας για αναπηρικά αμαξίδια, ζυγούς ανυψωτικών, δυναμόμετρα χειρός, μικρές ζυγαριές για κατοικίδια και κτηνιατρικές ζυγαριές.
Ένα ακόμα από τα δυνατά της σημεία είναι η παραγωγή πρότυπων βαρών ακριβείας σε όλες τις κατηγορίες ΟΙΜL (Ε1,Ε2,F1,F2,M1,M2,M3) τα οποία αποτελούν σημαντικά εργαλεία για το έλεγχο των οργάνων μέτρησης στο πλαίσιο διασφάλισης της ποιότητας των ζυγίσεων βάσει, των απαιτούμενων ανά περίπτωση προτύπων ISO 9000.
Η KERN είναι μία από τις λίγες αντίστοιχες γερμανικές εταιρίες, που διαθέτει διαπιστευμένα εργαστήρια βαθμονόμησης από τη γερμανική υπηρεσία βαθμονόμησης DKD. Στα τέσσερα διαπιστευμένα εργαστήρια βαθμονόμησης, παρέχεται η δυνατότητα έκδοσης πιστοποιητικών για τους ζυγούς και τα βάρη που παράγει και διακινεί.

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται! (Content is protected!)
Προσθήκη στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν βρίσκεται ξανά σε απόθεμα. Αφήστε τη διεύθυνση email σας παρακάτω.
You need to Login for joining waitlist.