Mallow (Malva) hydroglycerin flower extract

 7,00 10,50

Χρησιμοποιείται στα καλλυντικά και προιόντα προσωπικής υγιεινής και ειδικότερα, aftershave lotions, baby products, bath products, soaps και καθαριστικά, cleansing products, makeup, eye makeup, hair care products και skin care products.

Εκκαθάριση
EAN: N/A Κωδικός προϊόντος: 17802 Κατηγορίες: , , , , ,
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται! (Content is protected!)
Προσθήκη στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν βρίσκεται ξανά σε απόθεμα. Αφήστε μία έγκυρη διεύθυνση email σας παρακάτω.
You need to Login for joining waitlist.