Αποστολή & Παραλαβή

Ο υπολογισμός του κόστους αποστολής προκύπτει από το βάρος ή και τον όγκο του προϊόντος/παραγγελίας και από την επιλογή του τρόπου αποστολής.

Το τελικό κόστος αποστολής αναγράφεται κατά την ολοκλήρωση της on-line παραγγελίας σας (εξαιρούνται τα υπερμεγέθη αντικείμενα με προορισμό εκτός Αττικής).

Διαθέσιμοι τρόποι αποστολής:

  • Με ταχυμεταφορική (Courier).
  • Συμβατική μεταφορική (Πρακτορείο)

Έξοδα αποστολής / αντικαταβολής:

Τα έξοδα αποστολής είναι 3,20 ευρώ και η αντικαταβολή 4,30 ευρώ.
Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

Ταχυμεταφορική (Courier)

Μπορούμε να στείλουμε το δέμα σας με Γενική Ταχυδρομική και Porta Porta.

Σε άλλη περίπτωση μπορείτε να μας υποδείξετε την δική σας επιθυμητή courier για να γίνει η αποστολή με την ίδια και χρέωση δική σας.

Η υπηρεσία courier θα παραδώσει το δέμα στην διεύθυνση την οποία μας έχετε δηλώσει, ή μπορείτε να καθορίσετε σαν διεύθυνση το κοντινότερο κατάστημα courier της περιοχής σας.

Χρόνος Αποστολής & Παράδοσης

Παραγγελίες μπορούν να γίνονται δεκτές όλες τις μέρες της εβδομάδας, οποιαδήποτε ώρα της μέρας αλλά η προετοιμασία της παραγγελίας και οι αποστολές γίνονται 8-5 μ.μ. καθημερινά εκτός από Σαββατοκύριακο.

Οι παραγγελίες που θα δίνονται έως τις 12:00 θα αποστέλλονται την ίδια μέρα.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 3-5 εργάσιμες ήμερες.

Παραγγελίες σε νησιά η απομακρυσμένες περιοχές ενδέχεται να έχουν μια μικρή καθυστέρηση 2 επιπλέον ημερών.

Παραγγελίες άνω των 9 kg αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών στην επαρχία και το κόστος επιβαρύνει τον παραλήπτη κατά την παράδοση (δεν διατίθεται υπολογισμός κόστους στην περίπτωση των πρακτορείων καθώς το κόστος υπολογίζεται κατευθείαν στο πρακτορείο και η πληρωμή γίνεται από τον πελάτη κατά την παραλαβή.

Οι παραγγελίες/προϊόντα άνω των 9kg για εκτός Αττικής και Νησιωτικής Αττικής, αποστέλλονται με συμβατική μεταφορική (Πρακτορείο) του οποίου το κόστος επιβαρύνει το πελάτη.

Το κόστος αποστολής αφορά μόνο την μεταφορά των παραγγελιών/προϊόντων στην περιοχή σας και παραλαβή από την αποθήκη του πρακτορείου. Στις περιοχές που το πρακτορείο που συνεργαζόμαστε δεν έχει αποθήκη, η παράδοση των παραγγελιών/προϊόντων γίνεται κατ΄ οίκων και επί πεζοδρομίου. Για την παράδοση στο εσωτερικό ή στον όροφο του σπιτιού σας πρέπει να κάνετε ειδική συμφωνία με την μεταφορική. Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης 1-2 εργάσιμες στο πρακτορείο Αθηνών.

Υπάρχει η δυνατότητα να μας υποδείξετε μεταφορική εταιρία της επιλογής σας (Με την προϋπόθεση ότι συμβαδίζει τιμολογιακά με τις εταιρίες που συνεργαζόμαστε).

Οι αποστολές με συμβατική μεταφορική δεν υποστηρίζονται από τρόπο πληρωμής: Αντικαταβολή.

Παράδοση προϊόντος:

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται σε 1-3 ημέρες, από την ημέρα παραλαβής αυτών, από την εταιρεία διανομής, εκτός εξαιρετικών περιπτώσεων απομακρυσμένων περιοχών, όπου, εύλογα, υπάρχει μια σχετικά μικρή καθυστέρηση. Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) η εταιρεία Natural Cosmetics Sempreviva Chem δεν ευθύνεται για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος. Η εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για τυχόν κλοπή, ή φθορά του προϊόντος, μετά την παράδοση αυτού στον παραλήπτη ή εκπρόσωπό του.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα SEMPREVIVA-COSMETICS.COM οφείλει να έχει παραδώσει το προϊόν, το αργότερο, εντός 30 ημερών από την παραγγελία του, εκτός κι αν έχει συμφωνηθεί άλλη, μεταγενέστερη, ημερομηνία παραλαβής.

Η αποστολή γυάλινων αντικειμένων πραγματοποιείται με ευθύνη του παραλήπτη.