Σεμινάριο Serum

Με βασικό γνώμονα την απαρέγκλιτη τήρηση των κανόνων υγιεινής, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα (maximum 6 μαθητές, τήρηση αποστάσεων, μάσκες προστασίας), αποτολμούμε τη διοργάνωση ενός πολύ σημαντικού σεμιναρίου (θεωρία και εργαστήριο) για ορούς/ serum.
Το ανωτέρω τετράωρο θα αφορά σε διδασκαλία ενός πολύ σπουδαίου καλλυντικού προϊόντος, που αντιμετωπίζει με πολύ μεγάλη επιτυχία τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης, της ενυδάτωσης και στοχευμένης θρέψης της επιδερμίδας. Πρόκειται για τους ορούς (serums) με σπουδαία αντιρυτιδική και αντιοξειδωτική δράση και συστατικά που προσδίδουν άμεσα και απτά αποτελέσματα lifting. Η ενσωμάτωση των πολύ σημαντικών αυτών συστατικών στο μείγμα του παρασκευαζόμενου προϊόντος απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, που θα επεξηγηθεί με σαφήνεια στο πρακτικό σκέλος του μαθήματος.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη 29/10/2020 , 17:00-21:00
Εφόσον ενδιαφέρεστε, ενημερώστε μας σχετικά άμεσα, για την ημερομηνία που προτιμάτε καθότι ο αριθμός των μαθητών είναι περιορισμένος .
Το κόστος του τετράωρου μαθήματος είναι 40 €.

Αφήστε μια απάντηση

Προσθήκη στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν βρίσκεται ξανά σε απόθεμα. Αφήστε μία έγκυρη διεύθυνση email σας παρακάτω.
You need to Login for joining waitlist.