Σεμινάριο Κρέμας Ματιών

Με βασικό γνώμονα την απαρέγκλιτη τήρηση των κανόνων υγιεινής, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα (maximum 7 μαθητές, τήρηση αποστάσεων, μάσκες προστασίας), αποτολμούμε τη διοργάνωση ενός πολύ σημαντικού σεμιναρίου (θεωρία και εργαστήριο) για κρέμα Ματιών.
Ρυτίδες και λεπτές γραμμές, περιοφθαλμικό οίδημα, επιδερμική εναπόθεση μελανίνης, μεταφλεγμονώδης υπερμελάγχρωση, επιφανειακή εμφάνιση του αγγειακού δικτύου, είναι αιτίες, που επάγουν μαύρους κύκλους και οιδήματα στην εν λόγω περιοχή, γεγονός, που παραπέμπει άμεσα στην ανάγκη χρησιμοποίησης μιας καλής αντιρυτιδικής/συσφικτικής/ενυδατικής κρέμας για την περιοχή των Ματιών.
Τη σπουδαία αντιγηραντική, αντιοξειδωτική και ενυδατική δράση υπόσχονται τα φυσικά ενεργά συστατικά, που ενσωματώνονται ομοιογενώς στο μείγμα, προσδίδοντας εξειδικευμένα χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα, όπως θα επεξηγηθεί με σαφήνεια στο πρακτικό σκέλος του μαθήματος.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής του συγκεκριμένου 4ωρου μαθήματος είναι Πέμπτη 05/11/2020, πρωί (10:00-14:00) και Παρασκευή 06/11/2020, απόγευμα (17:00-21:00).
Εφόσον ενδιαφέρεστε, ενημερώστε μας σχετικά άμεσα, για την ημερομηνία, που προτιμάτε, καθότι ο αριθμός των μαθητών είναι περιορισμένος. Το κόστος του τετράωρου μαθήματος είναι 40 €.

Αφήστε μια απάντηση

Προσθήκη στη λίστα αναμονής Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν βρίσκεται ξανά σε απόθεμα. Αφήστε μία έγκυρη διεύθυνση email σας παρακάτω.
You need to Login for joining waitlist.